måndag, november 24, 2008

En porrfilmstjärnas minnen

Ett sådant här boktips hör inte till vanligheterna, varken här eller där. Och nu är det ju egentligen inget boktips, ty jag finner den här boken (från 2007) tämligen umbärlig. Ämnet i sig kan dock vara intressant. Vad har en porrfilmstjärna att berätta? Tja, kanske inte så där hemskt mycket spännande, trots allt. Det mesta som Ron Jeremy berättar om är triviala saker, som vem han träffade på vilket party, vilken kvinna som vägrade hälsa på honom vid det och det tillfället, vem som hade de häftigaste festerna o.s.v. De många bilderna i boken visar t.ex. hur man måttar med händerna och jämför längden på varandras erigerade penisar. Etc. Ytligt är bara förnamnet. Men vem hade väntat sig något annat? Ron Jeremy verkar dock vara en trevlig prick (Det var vitsigt). Man kanske har roligt i hans sällskap. Men den här boken ger inte särskilt många goda råd om hur man blir en sänghingst. De tipsen får man leta efter på andra ställen.

Ett litet knippe citat:
"Det var få saker som fick blodet att koka i mig så som porrstjärnor som spelade offer. Om det hade kommit från någon liten oskyldig katolsk skolflicka så kunde jag kanske ha accepterat det i någon aspekt. Men Tanya var på intet sätt oskyldig. Hon var inte lurad av porrbranschen. (...)
Faktum är att hon var den som hade kommit till mig och velat göra vuxenfilm. (...) Hon tjänade minst tusen dollar om dagen (...) Med tanke på hur mycket hon verkade älska sex, och vilka summor hon tjänade hade hon verkligen inget att klaga på. (...)
'Just det', sade jag. 'Varför gnäller du på porrbranschen när du har fått så mycket ut av den? Den har betalat din utbildning. Den gjorde att du kunde resa och ta flöjtlektioner i Florens. Du fick en liten roll i 9½ vecka. Den gav dig friheten att göra precis det du ville.'" (s. 184f)

Det ger i alla fall en del att tänka på.

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det är skrämmande att det finns människor med helt förvriden syn på tillvaron. Samtidigt som jag på din beskrivning förstår att boken är extremt ytlig blir jag ändå lite nyfiken. Funderar på om den kan vara läsvärd...

9:20:00 fm  
Blogger Thomas O. sa...

Man kan vidga sina vyer ibland. Fördomar är inte bra. Du kan ge den ett försök.

10:00:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida