måndag, juni 30, 2008

Torrt!

Jag har läst den här boken. Alltså är jag en mästare på sex. (Ironi)
Tänk om det vore så enkelt. Man läser en bok en gång och vips! så är man som en gudabenådad kombination av ömsint älskare och outtröttlig avelshingst i sängen. Nej. Så fungerar det givetvis inte. Fast en del tycks tro det. Sanningen är ju att det inte räcker med teori. Utan praktik är teorin ofta ointressant. Och det är när det kommer till praktiken som det kan bli riktigt fantastiskt - men det kan också bli helt kass. Då gäller det att inte ge upp vid minsta motgång. Man måste ha tålamod och låta sådana här saker ta tid. En del lär sig fort, en del behöver längre tid på sig. Ibland tar det kanske en livstid att lära sig. Det är trivialt men sant. Men även här gäller att övning ger färdighet.

En nackdel med sådana här "handböcker" (som det f.ö
. finns gott om nu) kan vara att de invaggar läsaren i en falsk optimism. Man kan få intrycket att om en man bara lär sig vissa knep, så kan han få vilken kvinna som helst att hamna i "sjunde himlen". Ursäkta, men det tror inte jag. Det finns något som kallas personkemi och "vibbar" och jag tror att det är alldeles nödvändigt att de stämmer överens. Endast inlärning av teknik och därpå utövande räcker inte. Och det är nästan omöjligt att ro en båt med bara en åra. Samlag är ju också samspel.

Men när detta väl är sagt, så måste jag också hävda, att den här boken är en mycket sympatisk och läsvärd bok. Man kunde önska att man hade fått boken i sin hand när man var sisådär tjugo år. Då kunde man ha börjat öva i unga år, vilket vore en fördel. Ty då har man förhoppningsvis många år framför sig då man kan "finslipa" det hela. Nåväl: även män som har passerat tjugostrecket med bred marginal kan ha stor glädje av denna bok.


Jag tycker personligen att en man bör anstränga sig ordentligt för att försöka bli en så "bra" älskare som möjligt. Då finns inga genvägar. Det kräver, vill jag påstå, dagliga övningar. Varje dag bör en man göra "besiktning" och "funktionskontroll" på sina könsorgan. Det betyder bl.a. daglig träning av pc-muskeln.

Den stora "grejen" med den här boken är att den lär ut hur mannen skall kunna få multipla torrorgasmer. Att få torra orgasmer är onekligen en fördel. Då finns erektionen nämligen kvar efter de där lustfyllda skälvningarna. Det är bara att börja om på ny kula direkt, så att säga. Ingen väntan på ny erektion. Ingen säd spills. Inget kladd. Taoister är övertygade om att en hel massa energi försvinner ut ur kroppen samtidigt med sperman. Om mannen lyckas förhindra sädesuttömningen men ändå få orgasm, ja, då har han kommit en bra bit på väg. Enligt taoister, åter igen, bör en man som är över 40 inte ejakulera oftare än var tionde dag. Om han har passerat de 50 kan ha få "spruta" var tjugonde dag. Är han äldre än 60 år bör han inte alls längre tömma sin säd. Men inget hindrar att han får orgasmer varje dag.

Ja, detta var några av de pigga avslöjanden som görs i denna bok. Här vill jag nu inte berätta mera. Är du man och någorlunda intresserad av att känna dig ännu mera bekväm i sängen tillsammans med din partner, så bör du läsa den. Jag menar: det finns få saker som kan få en man att känna sig så bra och tillfreds med sig själv som att han känner sig trygg med sin penis och litar på att den skall "fungera" väl när han bäst behöver den. Och den här boken kan faktiskt bidra till att bygga upp det sexuella självförtroendet.

Etiketter: , ,

1 kommentarer:

Blogger Ola Claesson sa...

"Börja om på ny kula"! Ha! nu kommer jag somna skrattandes. Tack!

10:11:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida