torsdag, augusti 30, 2007

I andras ögon i mina ögon




Jag har hört denna film höjas till skyarna. Jag fattar inte. Den är ju ointressant. Jag kan möjligen sträcka mig till att ge den en trea, men inte mer. Det är mest en massa prat. Typiskt franskt. Mycket snack och lite verkstad. Den här recensionen är ganska sansad, men ändå onödigt snäll. Jag ångrar nu att jag offrade nära nog två timmar på denna likgiltighet.

Etiketter:

6 kommentarer:

Blogger Jah Hollis sa...

Det är det som är problemet med att läsa recensioner.
Man riskerar ofta att bli besviken om man läst en hyllningsrecension.
Intressant layout på inlägget för övrigt. Högerställd text. :-)

2:48:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Recensioner är ett himla otyg ganska ofta. Men det är svårt att leva utan dem.
Layouten, ja... Eftersom jag ville placera bilden till höger, så ville jag också ha rak högermarginal. Det blev väl ganska OK.

5:01:00 em  
Blogger Jah Hollis sa...

Jag ska nog inte yttra mig om det. Jag vet inte ens hur man får en bild att ligga nere i texten. Eller hur man får flera bilder att lägga sig under varandra inne i texten. Kan du förklara på ett enkelt vis?

9:16:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Försöker... Om du vill ha in flera bilder i samma post, så måste du (tror jag) lägga in den sista (nedersta) bilden först. Sedan ställer du markören till vänster om bilden genom att trycka "Home" och trycker därefter "Enter" för att kunna få en rad att skriva på ovanför bilden. Sedan kan du lägga in bild nr 2 - som automatiskt lägger sig överst. Etc. Du jobbar dig s.a.s. uppåt från botten. Så har i alla fall jag fattat det hela. Jag kan ha fel. Det kan finnas något enklare sätt. Men det här fungerar i alla fall. Jag lärde mig genom "trial and error".

10:41:00 em  
Blogger Jah Hollis sa...

Tack, varje tips är ju till hjälp. Jag har förvisso lagt in flera bilder i ett inlägg, men dom staplas bara ovanpå varandra utan att man kan påverka hur de ligger i texten, Men jag ska pröva din metod.
Många gör ju väldigt avancerad layout på sina bloggar. Jag önskar att det fanns någon manual för hur man redigerar text och bilder på bloggen.

11:28:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Det där med att låta olika bilder ha olika placering i texten och samtidigt variera marginalerna verkar knepigt. Jag har aldrig orkat lära mig det.

9:16:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida