tisdag, juni 06, 2006

Bestämda tider? F*ck them.

Så'na konstiga typer det finns. En del människor kan tydligen inte foga sig till vissa bestämda öppettider. De skall tvunget hänga på dörren ett par eller några minuter före öppningsdags eller skall de tvunget hänga sig kvar lite efter stängningsdags. Det är ett märkligt fenomen.
Tag som exempel ett folkbibliotek. Om det öppnar kl. 09.00, så är det alltid någon påstridig figur som är där och rycker i dörren kl 08.58. Om det stänger kl. 19.00, så är det alltid någon seg figur som dröjer sig kvar till kl 19.05. Detta slår aldrig fel, vilka tiderna än är. Om det skulle öppnats kl 08.00, så står det någon rättshaverist el.likn. och känner på dörren kl. 07.58. Om det stängs kl. 22.00, så kommer det säkerligen in någon kvällspigg typ kl. 21.58 och skall "bara" göra något som tar minst en kvart att utföra. Inga öppettider är helt perfekta för denna besynnerliga art av individer.
Varför är det så? Vad är det som driver dem? Får det dem att känna sig betydelsefulla? Ger det dem en kick? I så fall: stackars människor.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida