måndag, augusti 03, 2009

Talang?

Tja, vad skall man säga? Hur man än reagerar på detta, så kan det bli fel. Jag misstänker, att han driver med oss allihop. Då uppstår de två tätt sammanfogade frågorna "Vem är mest värd vårt förakt?" och "Han eller jag?". Om han verkligen är sådan, så får jag be om ursäkt. Om han bara spelar en roll, så får väl han be om ursäkt.Men varför just bibliotekarie - om det nu är ett skämt? Varför skall just bibliotekarier i så fall framställas som sådana bortkomna stolpskott? Jag känner ganska många bibliotekarier och ingen, absolut ingen, påminner om Eugene.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer:

Blogger Thomas O. sa...

För övrigt finns det en annan liten film på YouTube där en ung man X hävdade, att detta givetvis var "fake". Vilka kommentarer han (X) fick! Man tyckte i princip att han (X) var en nolla som inte hade på YouTube att göra och att han lika gärna kunde ta livet av sig. Vilken massa ilska det ligger dold i dessa kommentarer... Man undrar hur mycket terapi kommentatorerna skulle behöva för att bli kvitt ilskan.
Jag leker med tanken att X egentligen är Eugene. Det vore ett practical joke som jag skulle gilla.

8:30:00 em  
Blogger Jah Hollis sa...

Visst är det en kille som spelar rollen som Eugene. Och visst är det en stereotyp och elak bild av bibliotekarier.
Kommentarerna på Youtube är ett kapitel för sig. Och jag undrar om det inte är gängse jargong bland många av dem som som kommenterar där. De pratar säkert, sorgligt nog, likadant i verkliga livet.

9:12:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida