torsdag, juli 30, 2009

Ett avskräckande exempel

En sådan fruktansvärt otrevlig människa han verkar vara, Gordon Ramsay. Han borde gå i terapi - om nu någon terapeut vågar ta sig an honom. Vad tror han att han vinner på att ha den attityden? Detta är ett exempel på rutten och totalt värdelös pedagogik. Det är också ett avskräckande exempel på ledarskap. Med ett sådant ledarskap kan vilket team som helst bli kört i botten.
Tänk dig att ha honom som chef (på svenska, alltså) fem dagar i veckan, vecka ut och vecka in. En sådan chef borde få sparken ganska snart. Tyvärr tror jag inte att det fungerar så.

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Blogger Jah Hollis sa...

Och av någon outgrundlig anledning tycker många (annars helt vettiga) människor att detta är underhållande tv. Skulle de själva vilja bli behandlade på det viset? Nej, de skulle bli fruktansvärt upprörda.
Har de kanske en liten mobbare inom sig som får leva upp lite till detta tröttsamma vurmande för en översittare som borde ha en stor fet smäll?

10:22:00 fm  
Blogger Thomas O. sa...

Precis! Och varför har han inte kockmössa eller något annat som håller håret på plats? Och hur ofta tvättar han händerna? Hans kök kanske skulle bli underkänt vid en närmare granskning!

11:27:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida