lördag, januari 19, 2008

När blir det missbruk?

Ibland kan jag tycka, att det är lite för mycket fixering vid sex. Det får jag tydligen inte tycka enligt den här bloggen. Det blir lite ofrivilligt komiskt när en blogg som pläderar för mera kärlek och mera sex är så intolerant mot andra uppfattningar. Jag skall inte förneka att jag är intresserad av sex. Jag kan t.o.m. kolla på porr ibland utan att skämmas nämnvärt. Det finns vacker och smakfull porr - porr där de inblandade förefaller vara med på noterna på lika villkor och båda njuter av det de sysslar med. Det finns högklassig porr med väldigt vackra foton och dito rörliga bilder. Det är inte konstigt om man kan bli fascinerad av sådant. Man kan få viss inspiration. Men man bör inte låta det s.a.s. ta kommandot och förstöra ens liv.

Det är knappast brist på tillgång när det gäller sex. Det finns hur mycket sex och porr som helst i press, på TV, på nätet etc. Med all den information om samlagsställningar, G-punkten, tantra, tao, snabbisar, multipla torrorgasmer m.m som finns lätt åtkomlig, så skulle nästan varje individ med lång träning kunna bli ett riktigt proffs i sänghalmen.

Och enligt den tidigare nämnda bloggen skall vi nog kunna "knulla runt" lite hur som helst. Det är bara klämmigt och käckt. Om vi inte vill det, så är det säkert något fel på oss - så tycks bloggaren mena. Men är det verkligen det vi vill? Jag kan inte få in i min skalle att det skall vara lika naturligt att byta sexpartner som t.ex. att byta mp3-låtar med varandra. Mp3-låtarna lär inte bli sårade av att bli utbytta.

Men när nästan det mesta kretsar kring sex - har vi då inte hamnat här? Består inte livet av mera? Apropå det läste jag en rubrik i en tidning som fick mig lite bekymrad. Den handlade om en man som lade ned en väldig massa tid och energi på fotboll. Han menade, att utan fotbollen vore livet tomt. Suck. Den mannen måste ha problem.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida