söndag, augusti 05, 2007

Intryck från Irland. 6

Den sjätte dagen körde vi ner till Dublin. Det blev inte tid för några längre pauser - egentligen endast för tankning och några mindre inköp.

På morgonen - efter en ganska stadig frukost - lämnade vi detta Bed & Breakfast. Det var det mest makalösa B&B vi har upplevt. Fräscht och rent, med stora rum "en suite", ett väl tilltaget frukostbord - och en mycket trevlig "föreståndarinna":

På väg söderut - vi blev stående vid ett trafikljus bakom en buss. Det här budskapet är kanske inte vad man väntar sig att se på en bussakter. Ve den som inte plockar upp hundbajset efter sig! 500 pund i böter - det märks i plånboken.

När vi hade lämnat tillbaka hyrbilen intill flygplatsen åkte vi buss in till Dublins centrum. Efter att ha checkat in på ett B&B, som när det gäller servicen påminde om "Pang i bygget", gick vi in för att mäta Dublins puls.

Blomsterprakt i Dublin:
Om man är i Dublin, så måste man givetvis gå hit:

Kväll i Dublin - det vimlar av människor. Det är trångt och ett ständigt sus och brus. I en annan storstad hade jag kanske varit rädd för att bli misshandlad och rånad - men icke här.

Vi tar det en gång till. Så här vackra blomsteruppsättningar har man utanför fönsterna i Dublin:

So far, so good.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida