fredag, december 01, 2006

På pub

Var på en pub med en god vän. Himla trevligt - om ljudnivån är hanterbar. Puben vi var på är av det seriösa slaget. Ingen jävla muzak och ingen jävla storbilds-TV. Ett imponerande urval öl och så en massa trevliga människor. Det är intressant att se sig omkring när man ute så där. Man märker ju ganska snart om man drar blickar till sig eller inte. Där är jag nog ganska fåfäng. Jag gillar om kvinnor tittar uppskattande på mig. Man vill ju känna sig någorlunda attraktiv även om man är 50+ och har familj och hela baletten.
Och vännen och jag hade många intressanta samtalsämnen att ägna oss åt. Vi har likadan smak när det gäller mycket, men vi kan också vara nyfikna på avvikelser. Om vi hade tyckt precis likadant om allting, så hade ju en del av spänningen försvunnit. Vi enades om att göra ett nytt pubbesök inom en inte alltför avlägsen framtid.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Instämmer! En gediget trevlig kväll. / Johan

1:38:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Johan: Si, si.
Monica: Precis. Det är så himla onödigt med (hög) musik på en pub. Man vill ju träffas och prata - och det vill man göra utan att behöva skrika tätt intill örat.

12:32:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida