söndag, juni 25, 2006

Tone-storm

En storm i ett vattenglas - detta med Tone. Du milde, så pryd man har blivit på TV4 helt plötsligt. Skulle Tone tappa i trovärdighet för att hon visar naveln? Jag tycker det hela är fånigt. Inget att oja sig över.
Då är i så fall detta något att bli mera upprörd över. Det går att begripa, men det går knappast att försvara. En präst får inte blanda ihop det kristna kärleksbudskapet med köttslig lusta.
De här två exemplena handlar delvis om sex men även om privat/offentligt. Det man gör privat angår sällan eller aldrig någon annan. Men det man gör i tjänsten är icke privat. Om man anspelar på sex - men gjorde Tone ens det? - utanför jobbet borde arbetsledningen inte blanda sig i det. Men om Tone - för att ta henne som exempel - plötsligt hade presenterat vädret naken, så kunde man klandra henne för det. Prästen i exemplet ovan utnyttjade sin yrkesmässiga position på ett klart olämpligt sätt.
Men, snälla skandalhyenor i kvällspress och på andra ställen - försök att behålla sansen och se de rätta proportionerna i sådana här sammanhang. Låt Tone fortsätta presentera väder i TV4.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida