tisdag, september 11, 2007

The lunatics have taken over...

Kan inte låta bli att länka till detta. Det är konstigt. Det känns ibland som om bibliotek drar åt sig idioter. Varje dag finns det t.ex. något stolpskott som prompt måste prata högt och ljudligt i sin mobiltelefon om något förbannat trivialt. Det hade för resten kvittat om det inte hade varit trivialt. Man pratar ö.h.t. inte i mobiltelefon på bibliotek. Vart tog vanlig hyfs och hänsyn vägen? Och inte hjälper det med tydliga skyltar som bara inte kan missförstås. Vissa människor tar inte åt sig vissa budskap, hur man än bär sig åt för att sända budskapet. Man skulle kunna skrika ut det i megafon och vifta med banderoller och göra stora, yviga gester. Det skulle ändå inte gå in i skallen på vissa.

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Jah Hollis sa...

Påminner om tysta kupén i Pågatågen.
Det är väl samma skyltblinda människor som dras dit.
"En överkorsad mobiltelefon?"
"Ööööööhhhhhh, vad kan det betyda?"

4:22:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Ja, va' kan de' betyda? Har man tidigare haft mobiltelefon på tåget - och så har man slutat med det? Öh? Är det meningen att man liksom skall rätta sig efter skyltar? Öh? Finns de där inte bara som prydnad? Öh?

5:20:00 em  
Blogger Jah Hollis sa...

Jag får nog ringa upp någon och kolla vad det betyder.

7:32:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Ja, men vem kan veta? Det hade väl varit enklare att inte ha någon skylt alls? Det hade väl kunnat betyda "Inga mobiltelefoner här"?

9:18:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida