tisdag, juli 03, 2007

Tre möjliga extraknäck

Det är nog känt för mina läsare vid det här laget att jag har en viss svaghet för "knep och knåp". Att konstruera korsord är en del i det hela. Detta korsord gjorde jag för ett par år sedan, med H. C. Andersen som tema. Det förekommer en del nödlösningar som ni väl kan ursäkta en amatör... (Förstora genom att klicka.)
Vad tjänar en korsordskonstruktör? Ibland har jag funderingar på olika extraknäck. Att göra korsord är ett sådant extraknäck jag kan tänka mig. Läser ni detta nu, Allers och Bonniers m.fl.?

Ett annat extraknäck jag skulle kunna syssla med är korrekturläsning.
Jag har korrekturläst tre eller kanske fyra böcker och har därefter kallats "Falköga" - eftersom jag upptäckte fel som ingen annan hade sett. Läser ni detta nu, Bonniers och Norstedts m.fl.?

Ett tredje extraknäck som kan komma i fråga är högläsning. Jag har vid flera olika tillfällen och av olika personer fått väldigt positiva kommentarer om mitt sätt att läsa högt. Så: att läsa in böcker på kassettband eller CD skulle jag kunna tänka mig. Läser ni detta nu, Bonniers och Piratförlaget m.fl.?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida