måndag, maj 21, 2007

Dagens gnäll X 2

Nu är jag hemma därför att jag hade feber i går. Jag slog ihjäl lite tid genom att titta på TV. Efter de hemska upplevelserna måste jag lätta mitt hjärta.

1. Vem har lurat i programledarna till vissa TV-program - som t.ex. "Jackpot" - att de måste verka drogade? Jo, det är just det de gör. De kan inte stå stilla på samma fläck mer än fem sekunder i sträck, de pratar och pratar och pratar nonsens non stop, de fäktar med armarna, de är tillgjort uppåt och glada etc. Om de inte har knaprat i sig något, så vad är då moroten och piskan för att de skall bete sig så otroligt fånigt?

2. Det är inte alls förvånande att många inte vill jobba politiskt. Det är bara att titta på partikongresser på TV. Just nu pågår Miljöpartiets kongress och något mera sövande har jag svårt att tänka mig. Och det har inte med just det partiet att göra. Det är det politiska malandet och manglandet som får mig att vilja krypa ur skinnet. Det är så mycket långbänk och omtugg och tjat och tjafs så att jag blir illamående. Är det ett nödvändigt pris att betala för att demokratin skall fungera? Demokrati = leda?

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida