tisdag, februari 06, 2007

Ljus från himlen

Inger Waern har tidigare gett ut en bok som heter "Möten med änglar". Hon hoppades på en viss respons och det fick hon. Utifrån alla de brev som kom till henne efter den boken startade hon ett nytt bokprojekt. "Den här gången skulle det handla om förvandlingar i människors liv - förvandlingar som gett förändrat liv och nya möjligheter, där vägen ibland först gått genom sorg eller kris." (S. 7, ur förordet.) De inkomna berättelserna resulterade i den här boken (Libris, 2006):
Här berättar knappt 30 personer om sina "upplevelser av gudsnärvaro, bönesvar och änglavakt" (s. 29). Det är spännande läsning, eftersom skribenterna verkar vara vid sina sinnens fulla bruk och ändå beskriver händelser som skenbart kan synas vara fantasier framsprungna i störda hjärnor.

Men undertecknad vill inte gärna beskriva mig själv som en "knäppskalle" och jag skulle själv kunna ha bidragit med ett par berättelser om "gudsnärvaro, bönesvar och änglavakt". De är dock så privata, att jag inte tänker avslöja dem i detta forum. Här återstår bara att rekommendera boken till läsning.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida