söndag, juli 23, 2006

FN = Förlamade Nationerna

Vad gör FN åt den nu intensifierade krisen i Mellanöstern? Det har retat mig så många gånger: FN's handlingsförlamning. FN framstår mer och mer som en papperstiger. USA's president gör som han vill. FN bara tittar på. Ingen tar längre FN på allvar. Det blir aldrig någon fred i det området om inte FN först får respekt med sig.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

God dag, inget nytt om Polen? Kan inte mer än hålla med dig i din åsikt om FN och USA. USA gör precis vad de vill när de vill. Och bara när jag tänker på Rice, ännu mindre får se henne på bild, vill jag spy. När ska de förstå att man inte kan påtvinga allt och alla sina egna värderingar och sin egen kultur? Den främsta anledningen till mitt korta avtryck dock är dina apostrofer. Apostrofgenitiv används inte i detta avlånga land. Tycker att vi påverkas tillräckligt mycket ändå. http://sv.wikipedia.org/wiki/Apostrof. Önskar en trevlig dag.

10:15:00 fm  
Blogger Thomas O. sa...

OK. Du menar så här? FN:s och USA:s? Kolon i stället? För det här ser ju jönsigt ut: FNs och USAs.

5:21:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Kolon funkar fin fint, googlar man på "USA:s" resp "USAs" är det första vanligare, dessutom som du säger även snyggare...God bless America and no other country!

12:57:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida