måndag, maj 04, 2009

Theresa Andersson på Mosebacke

Kapitulation. Total knockout. Vilken underbar artist! Är hon från den här planeten? Mitt ordförråd känns fattigt. Jag är däckad.
Tack, public service-TV! Helt fantastiskt!
(Sandie Shaw - släng dig i väggen...)

Etiketter:

7 kommentarer:

Blogger josephzohn sa...

Helt över- och underens!!

10:12:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Gott så!

8:09:00 fm  
Blogger Jah Hollis sa...

Jag har faktiskt aldrig förstått det där med att en artist ska "slänga sig i väggen" för att man upptäckt någon annan som har någon sorts likhet (till exempel att framträda barfota på scen).
Speciellt inte en som gjort detta:
www.youtube.com/watch?v=u9S9AR9S3p0
Sedan får man ha hur många loopar och pedaler som helst. ;-)

5:49:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Nähä. Det var väl kul att du fick glänsa lite - med den länken. Varför måste du platta till mig? Får jag inte tycka att Theresa Andersson är duktig? Har du monopol på sanningen? Är din smak den enda rätta?

7:12:00 em  
Blogger Jah Hollis sa...

Naturligtvis är inte min smak den enda rätta. Och det handlar inte om att glänsa. Jag fattar bara inte varför en artist ska slänga sig i väggen för att man upptäckt något annat man gillar bättre. Det fins väl plats för mer än en artist i taget?
För övrigt trodde jag man har en kommentarsfunktion för att man ska kunna säga sin egen åsikt, även om man inte instämmer.

6:55:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Kan vi lägga ner detta nu? Vad är grejen? Nu har detta fått absurda konskvenser. Jag använde en standardfras lite slarvigt och mest på skoj. Vi använder ju uttrycket "Släng dig i väggen" till höger och vänster utan att mena något fruktansvärt allvarligt med det.

10:19:00 fm  
Blogger josephzohn sa...

thomas o:
Vi är återigen helt över- och underrens :)

11:22:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida