lördag, december 27, 2008

Nackdelar med yttrandefriheten

När jag tänker på Alex Schulman, Blondinbella och några till så önskar jag att yttrandefriheten vore förenad med krav på såväl intelligens som gott omdöme. Då faller Schulman bort p.g.a. det andra kravet. (Han har ju en viss intelligens, men han använder den till helt fel saker.) Blondinbella faller, såvitt jag begriper, bort till följd av varje krav räknat för sig. Det är en gåta hur de kan ha så många läsare. Totalt obegripligt.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Med de kraven skulle det bli rätt tyst i landet.

9:18:00 fm  
Blogger Thomas O. sa...

Den kommentaren bet!

6:16:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Jag skrev en insändare efter att ha läst en av hans s.k. kåserier i tidningen Punkt.se

Till Punkt.SE



Eftersom ni ber om synpunkter vill jag säg att ni har nog de överlägset sämsta, mest självupptagna och de troligtvis mest narcissistiskt störda krönikörer av alla tidningar.

Rekryteringen av krönikörer tycks ske utifrån kriterier som, läs och skrivsvårigheter, omvittnat dåligt omdöme, och att man har gjort sig ett namn genom korkat beteende eller korkade uttalanden.

De två s.k. dokusåpakändisarna sätter ju en standard som är svår att underträffa. Men den bedriften klarar dock Alex Schulman med god marginal. I sina krönikor brukar han beskriva sina egna idiotiska tilltag. Tilltag som de flesta skulle skämmas för att berätta. I fredagstidningen beskriver han ingående sina sadistiska tendenser och hur de tagit sig uttryck i avancerat djurplågeri. Han skryter med detta, och menar att hans drivkraft är att utöva makt. Och han hoppas att detta framöver kommer att ge honom olika maktpositioner i samhället. Dessvärre kan detta komma att besannas då han redan nu kan antas ha någon form av maktposition i medievärlden, eftersom han tillåts breda ut sig på detta sätt.

Han hade klätt bättre i munkavle och tvångströja!



Hälsningar Lasse Lundmark

12:49:00 em  
Blogger Thomas O. sa...

Lasse: Instämmer! AS vet nog inte vad ordet "skämmas" betyder.

1:34:00 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida